LOVE CLOUDLET

LOVE CLOUDLET

Utolsó kommentek:

Dzsontra Volta 2017.08.25. 20:08:32

Aki fahéjat eszik, az annyit is ér.

Bejegyzés: FAHÉJAS KARAMELLSZÓSZBAN PÁROLT KÖRTE

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2017.07.29. 20:44:41

@bernivan: szia! En hidegen kevertem ossze :) jo sutest!

Bejegyzés: BÉCSI TÚRÓS PALACSINTA

bernivan 2017.07.26. 13:41:53

Azt szeretném megkérdezni, hogy amikor a tejben elkeverem a tojást és a van. cukrot, fel kell-e melegíteni közben, vagy hidegen is lehet a keverés.

Bejegyzés: BÉCSI TÚRÓS PALACSINTA

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2017.06.16. 16:21:19

@bernivan: szia! Sajnos en csak teflonos palacsintasutobe sutottem eddig ezt a fajta palacsintat. Szerintem biztonsag kedveert picit olajazd ki a serpenyot mielott kisutod a palikat! :)

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

bernivan 2017.06.16. 12:33:03

Azt akarom megkérdezni, hogy a sütéshez tényleg nem kell olaj (korábbi fórumos hozzászólásban láttam)? Mármint ha nem teflonos palacsintasütőben csináljuk a palacsintát, akkor sem?

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2017.05.06. 20:05:36

@bernivan: Szia! A vaj olvasztott formában értendő. :)

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

bernivan 2017.05.06. 12:30:18

Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az alapanyagként felsorol 2 evőkanál vaj mennyisége az olvasztott formában értendő vagy még a kezdetleges, szilárd állapotában kell lenni 2 evőkanálnak.

üdv:
Iván

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

élhetetlen 2017.03.17. 13:16:54

Csak a kisütés. Mindig az volt a gondom, hogy a tészta felületéről az olajba hulló liszt égni kezd. Aztán feltaláltam a spanyolviaszt. Ha két háztartási fólia lap között nyújtom ki, nem lesz lisztes, és az egész adag kisüthető egymás után, nincs égett szag és fekete szemcsék.

Bejegyzés: KRUMPLIS POGÁCSA

ko123la 2017.03.16. 10:20:34

Hi, és a borecettel mit csinálsz?

Bejegyzés: PAVLOVA

mpl 2017.03.15. 19:02:14

A kepviselőfánk más, az igazi profiterolt nem vágják fel, hanem egy kis lyukon át töltik meg a krémmel, ami klasszikusan pl. zuppa inglesa

Bejegyzés: PROFITEROL

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2016.08.27. 11:01:28

@bernivan: Szia! Korulbelul 20-25 db lett nekem ebnol a mennyisegbol! A kephez nem hasznaltam fol az rgeszet, ledolt volna a torony :D

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

bernivan 2016.08.26. 21:33:22

Szia Bianka!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mennyiségileg, ezt a receptet alapul véve hány darabra elég, tehát ha mondjuk a képet vesszük alapul, hány darab jön ki belőle....azért nem azt kérdezem, hogy hány főre elég, mert kép alapján egy ilyen "6 darabos szériát" én egymagam betudok vágni, persze embere válogatja :)
üdv:
Iván

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2016.08.25. 15:01:08

@Jottó: Szia, nem kell semmilyen zsiradék a sütéshez csak egy forró serpenyő! :)

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

Jottó 2016.08.25. 12:10:50

Szia, száraz serpenyőben kell kisütni ? Semmi vaj vagy olaj?

Bejegyzés: AMERIKAI PALACSINTA

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2016.07.05. 17:53:20

@Walterhal: Köszönöm szépen a hozzáértő kommentet. Valóban a két fánktípus hasonló, de amit én készítettem az igenis profiterol! :)

Bejegyzés: PROFITEROL

Walterhal 2016.07.05. 15:52:07

Van szép magyar neve: képviselőfánk.

Bejegyzés: PROFITEROL

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2016.06.28. 17:27:38

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Irány a konyha, és már kezdődhet is a móka!

Bejegyzés: CLAFOUTIS

Bianka Eckert · http://lovecloudlet.blog.hu/ 2016.06.28. 17:26:59

@Amusing: ennek nagyon örülök, vízzel még nem próbáltam, de ami késik az... További szép napot!

Bejegyzés: CLAFOUTIS
süti beállítások módosítása