Hozzávalók:
- 150 g liszt
- 50 g cukor
- 50 g margarin
- 1 tojássárgája
- eper a díszítéshez
A lisztet, a cukrot. a margarint és a tojássárgáját összegyúrom. Ha nem állna össze egyből a massza akkor egy kevés langyos vizet lehet hozzá adagolni. A masszából, sütőpapírral kibélelt tepsibe diónyi nagyságú halmokat teszek, majd fél cm vastagra kinyújtom a kezem segítségével. Az epret felkarikázom, majd a kicsi halmokra teszem őket. Nekem egy kis kekszre olyan 1-2 darab eperszem került. A sütit 160 fokon sütöm, 10-12 percig amíg a kekszünk aranybarna nem lesz.
Az eredeti recept a tundersuti.blogspot.hu -n található.
Jó nassolást, B.♡
Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon, illetve Instagramon is!