LOVE CLOUDLET

LOVE CLOUDLET

EPRES-REBARBARÁS SÜTI

2016. április 24. - Bianka Eckert

Hozzávalók:

Süti alja -

  • 400 g rebarbara
  • 400 g eper
  • 85 g kristálycukor
  • 1 evőkanál liszt

Süti teteje -

  • 150 g liszt
  • 75 g darált mandula
  • 130 g porcukor
  • 1,5 kiskanál sütőpor
  • 75 g vaj
  • 120 g habtejszín
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csipet só
  • mandula pehely a díszítésnek

Alaposan megmosom az epret és a rebarbarát, majd összevágom őket kisebb darabokra és mehet is a tálba. A gyümölcsre jön még a kristálycukor és az 1 evőkanál liszt. Alaposan összekeverem őket és a sütőformába teszem. A sütemény tetejére a mandula pehely kivételével összekeverem az összetevőket. ( liszt,darált mandula, porcukor, sütőpor, vaj, tejszín, vaníliás cukor, csipet só) Ennek a tésztának ragacsos állagúnak kell lennie. Ez megy a gyümölcsök tetejére. Én egy kanál segítségével oszlattam el, hogy mindenhova jusson a finomságból. Sütés előtt megszórom a mandula pehellyel. 170 fokos sütőben 40 percig sütőm. Porcukorral meghintve tálalom. Aki szereti, még egy kevés tejszínnel is lelocsolhatja.

Jó nassolást, B.♡ 

Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon,  illetve Instagramon is!

p1070569_1.JPG

p1070571.JPG

p1070577.JPG

p1070576.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://lovecloudlet.blog.hu/api/trackback/id/tr998660358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása